Kinky femke natte kale kut

kinky femke natte kale kut

Mijn knappe buurmeisje Famke is een jonge frisse meid die ik bijna dagelijks zie. Maar ik had nooit gedacht dat het er echt een keer van zou komen. Haar prachtige blauwe ogen, haar mooi volle lippen en haar heerlijk ranke lichaam. Waar ik wel eens van geniet als ze bikini in de tuin ligt.

Ik praat regelmatig met haar en zij verteld dan heel open over haar sexleven. Die zondagmiddag zei ze dat ze wel eens seks wilde met een volwassen man zoals ik zodat ze het echt goed kon leren en ze dan precies zou weten wat een man lekker vindt. Mijn fantasie sloeg op hol en ik kon even niets zeggen van verbazing, vooral de manier waarop ze me aankeek deed mijn hoofd tollen.

Het gesprek ging voorbij en Famke ging naar huis om te eten. Ik ging naar mijn slaapkamer om me af te trekken, wat was ik geil geworden van dit gesprek. Ik moest bij de buren even kijken naar de wasmachine die deed het niet goed meer in liep door de poort naar binnen en Famke zat ik de tuin te genieten van de zon. Hoi zei ze, Mijn moeder is er niet maar die komt zo, als je wilt kun je even wachten, prima zei ik.

Ze zat tegenover me en droeg een kort rokje waar haar lange benen goed in uit kwamen, we praten wat over het mooie weer, en ik zag dat ze haar benen van elkaar gedaan had en haar korte rokje naar boven geschoven was. Ik keek zo tegen haar witte slipje aan, waauw dat was geil.

We praten gewoon verder alsof er niets aan de hand was. We praten over koetjes en kalfjes maar het enige waar mijn hoofd mee bezig was was bedenken wat er achter dat maagdelijke witte slipje zat. Ik kon de contouren van haar schaamlippen zien omdat het slipje best strak om haar kutje zat, dat maakte me alleen maar geiler. Ze sloot haar benen weer en er werd op mijn schouder geklopt, hoi Gerard zei Elle de moeder van Famke. Elle is een vrouw van achter in de dertig en is mijn buurvrouw, ze is een knappe vrouw die iets heel uitdagends heeft een soort van natuurlijke schoonheid en ze oogt nog zo fris en jong, dat hebben nog maar weinig vrouwen hebben op haar leeftijd.

Ze keek me lachend aan en zei, jij komt zeker voor de wasmachine, ik zei ja en liep achter haar aan de bijkeuken in. Ik bewonderde haar strakke billen en zou eigenlijk niet weten, als ik zou mogen kiezen, wie ik zou nemen, de moeder of de dochter. Ik denk beide dat zou het ultieme zijn…. Het blijkt dat er iets tussen de filter zit, ik haal dat er uit en de wasmachine werkt weer als vanouds.

Ze is blij en kust me op mijn wang, ik zal een biertje voor je halen. Ik loop de tuin weer in en daar zit Famke nog steeds, ze heeft haar ogen dicht maar ik heb steeds een klein beetje uitzicht op haar slipje.

Ik moet mijn aandacht weer op Elle richten en mijn hoofd leeg maken. We lachen allemaal een beetje en beaam da woorden van Elle, Inderdaad Famke is geen kleine meid meer maar begint nu echt een vrouw te worden en eerlijk gezegd was ik even van haar aan het genieten zoals ze daar zo bij zit in de zon.

Tja wat wil je ook je kijkt zo tegen haar slipje aan zo kort is haar rokje zegt Elle, die lacht ondeugend en bedankt me nogmaals voor de wasmachine, ik sta op en loop richting de poort, houdoe roep ik en ga naar huis. Thuis aangekomen kijken ik nog even door het achterraam en zie Famke nog steeds met gespreide benen in de tuin liggen. Mijn fantasie slaat op hol en ik haal mijn half slappe pik uit mijn broek en begin met af te trekken lekker glurend naar mijn jonge buurmeisje en fantaseer hoe zij lekker met mijn grote harde lul aan het spelen is.

Ik ben al snel heel opgewonden en als snel spuit ik het zaad in mijn hand. Met een kreun kom ik klaar en als ik mijn ogen open doe zie ik dat Femke mij aankijkt en zwaait, met een rode kleur op mijn wangen loop ik weg van het raam en spoel mijn lul af in de wasbak, als ze maar niets gezien of gehoord heeft denk ik nog.

Het is begin juli als ik op een feestje van de buurvrouw ben, het is saai en begin me te vervelen, het is niet druk hoog uit een man of Famke komt naast me zitten en legt haar hand onder de tafel op mijn bovenbeen en vraagt verveel je je. Ik moet even nadenken en zeg aarzelend… een beetje.

Haar hand kruipt omhoog over mijn lul en ze fluistert in mijn oor, we kunnen wel even naar mij kamer gaan dan kan ik misschien leren wat geil pijpen is.. Wauw nu slaan bijna de stoppen door ik kijk haar in haar grote blauwe ogen en zeg nou ben jij daar niet wat te jong voor..

Ze lacht lief en staat op en loopt naar haar moeder en fluistert iets in haar oor wat ik niet kan horen. Het einde nadert en de gasten zijn naar huis Elle is aan het opruimen en Famke komt naar me toe trekt me uit mijn stoel. Haar hand vasthoudend loop in achter haar aan de trap op haar kamer in. Ze duwt me achterover op bed en kruipt als een tijgerin het bed op.

Ze trekt haar truitje uit en ik kijk zo tegen haar super geile jonge borsten aan, ohh wat geil. Ze knoopt mijn broek los en trekt de rits naar benden en floep mijn broek ligt op de grond. Ze kust mijn onderbenen en de binnenkant van mijn dijen en de dikke bobbel in mijn onderbroek. Ze kijkt me lief aan en gaat voor me liggen en trekt mijn pik uit mijn slip.

Deze is half stijf maar in haar zachte warme handen is ie binnen 2 x trekken keihard. Ze opent haar mond en heel zacht en lijf laat ze mijn eikel in haar mond glijden.

Ze likt er aan met haar tong en neemt hem tussen haar lippen. Ik moet aan andere dingen denken anders kom ik te snel klaar. Ik neem mijn keiharde pik in mijn hand en trek mijn voorhuid helemaal naar achteren en schuif mijn pik langzaam op en neer in haar warme mond.

Als mannen toenadering tot haar zochten wees ze, ze altijd resoluut af en vluchtte weer terug naar haar eigen wereldje. Ondanks alles hield ze haar lichaam goed bij. Haar haren bij haar poesje schoor ze altijd op, in een klein streepje. Niet dat een man het zou zien maar meer voor haar zelf. Ze vond het heerlijk, om met haar vingers door haar scheur te glijden, als ze net geschoren was.

Ze was zo als het hoorde getrouwd geweest, maar dat huwelijk was na een paar jaar op de klippen gelopen. Haar ex wilde seksueel meer van haar dan dat ze aankon. Recht op en neer was voor haar voldoende, niets meer en minder.

Als ze al eens een orgasme had gehad was dat door haar eigen vingers geweest. Hard klonk de bel door het huis. Verschrikt sprong Tanja op en liep naar de deur, en opende deze. Het was Bart haar buurjongen. Hij was wat je noemt een echte puber brutaal, provocerend maar zeker niet onvriendelijk. Hij was met zijn 16 jaar een echte slungel, een jongen die zijn best deed zo snel mogelijk een man qua postuur te worden. Vriendelijk keek ze hem aan "zeg het eens Bart". De alleen staande moeder van Bart was een weekendje op bezoek bij haar vriendin.

Lachend pakte Tanja haar sleutels van het kastje, en duwde Bart voor zich uit richting zijn huis. De geur van aangebrand eten kwam haar al te gemoed, toen ze achter Bart aan het huis binnen stapte. Resoluut stapte ze de kleine keuken in en draaide het gas uit. Toen ze naar het beteuterde gezicht van Bart keek barste ze in lachen uit. Bart vroeg haar of ze het hem niet wilde leren.

Hij was het hele weekend alleen thuis en iedere dag patat leek hem ook niets. Ze besloot hem een spoed cursus koken te geven.

Lachend kiepte ze het aangebrande eten in de vuilnisbak, en liet de afwasbak vollopen. Bart had zijn oude provocerende karakter weer terug.

Uitdagend bekeek hij zijn buurvrouw. Best een lekker ding dacht hij verlekkerd. Haar tieten mochten er best wezen ze droeg geen eens een Bh. Geil stond hij haar te opserveren. Zijn lul begon zich in zijn broek te roeren. Geschrokken probeerde hij zijn gedachte ergens anders op te zetten.

Van uit haar oog hoeken had ze de reactie van Bart gezien, ze besloot er niet op te reageren. Inwendig voelde ze zich toch wel gevleid door de aandacht die de jonge jongen haar gaf. Tanja stond verwoed in het water te roeren om de aangekoekte pan schoon te krijgen. Het opspattende water maakte haar jurkje wat nat.

Haar tepels waren door het water nu nog beter in het jurkje zichtbaar. Bart probeerde met een kleur op zijn wagen niet naar haar heerlijke borsten te kijken. De hele situatie bezorgde Tanja een kriebelend gevoel in haar onderbuik. Ze probeerde verwoed het gevoel van zich af te schuiven. Dat kon toch niet hij was net 16, en zij al Het had haar zoon kunnen wezen. Bart wilde achter haar langs schuiven om een theedoek pakken met de bedoeling haar te helpen.

Ze stond onbewust nog al breed uit in de kleine keuken. Als hij haar wilde passeren moest hij haar wel aanraken. Ze voelde de passerende jongen langs haar heen schuiven. Met haar heup maakte ze precies zo'n beweging dat ze even in contact kwam met de bult in zijn broek. Geschrokken ging hij naast haar staan en pakte de pan van het aanrecht. Als of de spanning er in de keuken niet was begon hij af te drogen. De pan moest in het kastje waar ze voor stond.

Ze zag de twijfel bij de jongen wat hij moest. Zonder zijn antwoord af te wachten stapte ze een stap opzij zonder te stoppen met de afwas. Haar iet wat verwrongen houding gaf hem net voldoende ruimte om in het kastje te komen. Op zijn hurken gezeten keek Bart omhoog en zag een donker tepel in het jurkje duidelijk afgetekend.

Zijn lul die wat aan het slinken was stak met hernieuwde energie zijn kop weer op. Zijn paal stond binnen de kortste keren keihard in zijn broek. Bij het omhoog komen verloor de geile jongen zijn evenwicht en viel tegen haar aan.

Tanja voelde zijn harde lul tegen haar dijbeen aan, terwijl de jongen met een rood hoofd "sorry" stamelde. Even kwam de nijging bij haar op om te vluchten naar haar eigen veilige wereldje. Maar het idee dat zij nu het spel bepaalde, en niet dit knaapje, was voor haar aanleiding genoeg om te blijven, en hem uit te dagen. Als hij het aan zijn ouders zou vertellen geloofde ze hem toch niet.

Even twijfelde Tanja nog maar ging toen resoluut tot actie over. Het zou toch niet waar zijn flitste er door zijn hoofd heen. Zijn brutaliteit kreeg weer de overhand. Heet begon hij tegen haar hand aan te rijden. Beter kon ze het niet hebben dacht ze. Ik kan hem alles leren en laten doen wat ik lekker vindt. Het drong geen eens tot hem door wat ze had gezegd. Bijna automatisch stemde hij met haar in.

Verlekkerd voelde ze de hand van de jongen zoekend over haar borsten heen glijden. Ze besloot hem voorlopig te laten begaan. Als hij weer wat rustiger zou zijn zo zij het heft in handen nemen. Bart wist niet hou hij het had. De hand op zijn kruis kneedde zijn lul. En hij mocht haar neuken, hij wist niet waar hij moest beginnen. Geil begon hij haar enorme tetters te kneedden. Toen Bart zich realiseerde dat Tanja hem liet begaan kwam hij tot rust.

Tanja ritste met vaardige hand de gulp van de jongen open. En liet zijn broek zakken. Ze voelde het warme harde vlees van de jongen. Zijn lichaam was dan wel niet volgroeid maar de grote van zijn lul stelde haar niet teleur. Zijn handen gleden zoekend over haar lichaam heen. Langzaam liet hij zijn linkerhand naar beneden zakken.

Tanja kon haast niet wachten tot hij haar kutje zou pakken. Ze voelde dat ze zeik nat was terwijl ze hem rustig aftrok. Genietend gleed zijn hand over haar heup heen naar de voorzijde van haar dij. Zacht liet hij even zijn hand op en neer over haar dij glijden. Langzaam verplaatste hij zijn hand naar de zijdeachtige binnenzijde van de dij. Ze voelde dat er een lichte huivering van genot door haar lichaam heentrekken.

Zijn hand ging nu trefzeker op weg naar haar slipje. Even aarzelde hij maar duwde toen zijn vingers tegen het slipje dat tot zijn verwondering zeik nat was. Een zacht gekreun ontsnapte uit haar keel. Met gesloten ogen stond ze te wachten wat er kwam. Zijn aandacht ging nu volledig naar haar slipje. Zijn rechterhand had nu haar borsten verlaten en vond zijn weg onder haar jurkje. Haar tepels stonden keihard vooruit in het jurkje.

Opgewonden stroopte hij haar slipje naar beneden. Tanja stapte kreunend uit haar slipje die nu tussen haar benen lag. Ongeduldig ging de jongen tussen haar warme hunkerende dijen staan. Tanja voelde het harde vlees tegen haar kutje aanstoten. Echt trefzeker was de jongen nog niet. Met haar hand pakte ze zijn lul beet en richtte hem op haar natte scheur. Als van zelf gleed zijn lul soepel in haar warme grotje. Trillend van genot voelde Tanja zijn lul naar binnen glijden.

Hij zat amper in haar toen ze haar orgasme voelde naderen. Wild voelde ze hem in haar stootten Met een gesmoorde kreet kwam ze klaar. Ze voelde de lul van de jongen diep in haar kutje opzwellen toen hij straal na straal met kracht diep in haar kut spoot. Zijn snel verslappende lul gleed uit haar kutje. Even bleef ze tegen het aanrecht aangeleund staan. Een tevreden gevoel trok door haar lichaam heen. Ze voelde dat de jongen met zijn jeugdige elan al weer onderzoekend bezig was. Een blik op de klok vertelde haar dat er weinig tijd over was.

Helaas moest ze vanavond nog weg. Snel maakte Tanja de afwas voor hem af, en liet hem een blik soep openen. Door tijd nood gedwongen nam Tanja snel een douche, en ging de deur uit.

De hele avond was ze wat afwezig en overdacht ze hoe het verder moest met Bart. Haar eind conclusie was om er van te genieten zolang als het zou duren. Haar grootste angst was dat zijn moeder er achter zou komen. Tanja was net uit de douche gestapt. Straks zou Bart komen, twijfelend stond ze voor de kledingkast. Een kleine bh-tje met voorsluiting en bijpassend tanga slipje accentueerde haar figuur.

Zorgvuldig koos ze voor een kort topje met een diepe inkijk uit, een kort rokje met een rits aan de voorkant maakte het geheel compleet. De rits van het rokje opende ze een klein stukje zodat een klein stukje van de binnenkant van haar dijen zichtbaar was. Ze voelde de kriebels al in haar onderbuik, vanavond zou ze Bart zijn eerste echte les geven.

Gespannen wachtte ze op de bank zijn komst af. Het eten dat ze hem beloofd had stond al zacht op het gas te pruttelen toen op de afgesproken tijd de bel ging. Op de afgesproken tijd stond Bart vergezeld van zijn vriend Rob dik op tijd voor het eten voor de deur. Even keek Tanja beteuterd ze had gehoopt dat Bart alleen zou zijn, ze had voor die avond nog wel een heel speciaal toetje in gedachten. Bart en Rob waren meest van de tijd onafscheidelijk.

Rob was het tegengestelde van Bart groot breed, maar verlegen en wat terughoudend. Aan het gezicht van Bart zag Tanja dat er iets aan de hand was. Achter Tanja aan liepen de jongens de huiskamer in. Tanja drukte de tv uit en liep naar de keuken om iets te drinken voor de jongens in te schenken. Gewapend met een paar glazen cola kwam ze de huiskamer binnen waar de twee jongens naast elkaar op de bank zaten.

Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde. Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag.

Met een rood hoofd en stotterend begon Bart zijn verhaal te vertellen. Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat. Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld. Gaande weg het verhaal begon het tot Tanja door te dringen wat er was gebeurt.

Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Bart aan. Bart eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen. Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Tanja. Kwaad stond ze op "zijn jullie gek of zo" brieste ze.

Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn. Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze.

Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was. Tanja besloot Rob mee te laten doen zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde. Het zou gelijk de oplossing zijn niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden. Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht. Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen.

Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten. Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Bart opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongen een plaats tegenover haar aan. Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen.

De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van dit zit wel goed. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou. Tanja begreep dat zij het initiatief moest nemen wilde ze het spel op gang krijgen. Tanja ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in. Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof.

Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel. Afwachtend keken de jongens naar de tv nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Tanja had een behoorlijk stevige porno film gepakt. Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens. Ze zal een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde.

Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook. De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan.

Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand. De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond. De rest van de kleding volgde in een rap tempo. Tevreden kijkend lag Tanja op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken.

Die van Rob mocht er best wezen dacht ze hij was dunner dan die van Bart maar wel veel langer dacht ze verlekkerd. De twee jongens kropen op het bed naast Tanja. Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels.

Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien. Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes.

Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden. Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok. Tanja boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen. Zo als ze zich nu voelde vond ze alles best.

Bart wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen. Tanja voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven. De jongens wisselde van plaats Bart drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan.

Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Tanja voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam. Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Bart zijn lul in en uit haar kut.

Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd.

Kreunend zoog ze op Rob zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen. Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen.

Tanja zoog fanatiek door ze wilde alles proberen ook dit. Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel. Het was voor Tanja onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op de kussen. Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte. Bart begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen.

Een hard gekreun kondigde het orgasme van Tanja aan. Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Bart dacht dat hij gek werd toen Tanja klaarkwam.

Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing. Met een kreet spoot hij die avond voor de eerste keer haar kut met kracht vol.

...

KIJKEN NEUKEN VOOR 25 EURO

De duro peli porno español porno masturbacion femenina videos porno gratis trios hd nenas masturbandose xxx mujeres con joven follando videoa xxx gratis 19rubias porno porno real videos gratis madres follando porno morenas porno gratis de tetonas españolas gratis xxx sexo xxx videos porno xx porno zorras lesbianas negras videos gratis videos de parejas porno castellano gratis nikita bellucci vídeo xxx videos cumloader parejas follando cumlauder videos maduritas mujeres maduras gratis videos porno duro porn bien videos gratis pareja española follando videos videos caseros porno sexo fuerte porno hd video gratis porno gratis pollas porno gratis pollas sexo vidio porno bbw video porno gratis videos de lesvianas chicas muy putas españolas fontanero porno gratis maduras hard porn vidios gratis sado xxx videos pornos gratis lesbico maduras follando videos mamadas porno porno duros milf vids ama de lesbianas chicas foyando porno en playas nudistas porno de maduras peludas gordas y maduras porno orgias hd sexo gratis en español gratis páginas porno xx rubuas 19 ver sexo amateur x videos porno masage porno sado gratis videos sexo negras gordas x sexo viejas haciendo sexo en español porn videos eroticos videos porno xxx follando duro porno gratis videos porno hentai chicas porno gordas esperanza gomez vídeos gratis maduras calientes chicas guarras gratis coñito maduras.

cumlouder español corridasenlaboca pajas femeninas pelis porn descargar gratis amater porno 18 porno en español porn tube pornstars tube nekane porno lesbianas chicas amater casero maduras calientes follando duro gratis maduras x video de peludas porno tuve las mas putas videos zorras maduras follando a cuatro patas x maduras tetonas videos maduras con jóvenes escenas xxx porno lesbianas gratis porno clasico gratis porno de parejas amateur culonas sexo porno sexso gratis amateur negras maduras maserati xxx porno francesas es.

con polla actrices porno lesvianas jovenes super tetonas latinas chicas buenas porno lesvianas videos de travestis follar culos grandes y tetonas peludas ancianas lesbianas tetonas peliculas porno americano videos porno travesti xxx mulata follando pormo español gratis de abuelas x gratis de casa cachonda sexo transexuales gratis de lucía videos porno milf porno.

Geef me sex nl shemale date amsterdam

Ze keek me lachend aan en zei, jij komt zeker voor de wasmachine, ik zei ja en liep achter haar aan de bijkeuken in.

Ik bewonderde haar strakke billen en zou eigenlijk niet weten, als ik zou mogen kiezen, wie ik zou nemen, de moeder of de dochter. Ik denk beide dat zou het ultieme zijn…. Het blijkt dat er iets tussen de filter zit, ik haal dat er uit en de wasmachine werkt weer als vanouds. Ze is blij en kust me op mijn wang, ik zal een biertje voor je halen.

Ik loop de tuin weer in en daar zit Famke nog steeds, ze heeft haar ogen dicht maar ik heb steeds een klein beetje uitzicht op haar slipje.

Ik moet mijn aandacht weer op Elle richten en mijn hoofd leeg maken. We lachen allemaal een beetje en beaam da woorden van Elle, Inderdaad Famke is geen kleine meid meer maar begint nu echt een vrouw te worden en eerlijk gezegd was ik even van haar aan het genieten zoals ze daar zo bij zit in de zon. Tja wat wil je ook je kijkt zo tegen haar slipje aan zo kort is haar rokje zegt Elle, die lacht ondeugend en bedankt me nogmaals voor de wasmachine, ik sta op en loop richting de poort, houdoe roep ik en ga naar huis.

Thuis aangekomen kijken ik nog even door het achterraam en zie Famke nog steeds met gespreide benen in de tuin liggen. Mijn fantasie slaat op hol en ik haal mijn half slappe pik uit mijn broek en begin met af te trekken lekker glurend naar mijn jonge buurmeisje en fantaseer hoe zij lekker met mijn grote harde lul aan het spelen is. Ik ben al snel heel opgewonden en als snel spuit ik het zaad in mijn hand. Met een kreun kom ik klaar en als ik mijn ogen open doe zie ik dat Femke mij aankijkt en zwaait, met een rode kleur op mijn wangen loop ik weg van het raam en spoel mijn lul af in de wasbak, als ze maar niets gezien of gehoord heeft denk ik nog.

Het is begin juli als ik op een feestje van de buurvrouw ben, het is saai en begin me te vervelen, het is niet druk hoog uit een man of Famke komt naast me zitten en legt haar hand onder de tafel op mijn bovenbeen en vraagt verveel je je. Ik moet even nadenken en zeg aarzelend… een beetje. Haar hand kruipt omhoog over mijn lul en ze fluistert in mijn oor, we kunnen wel even naar mij kamer gaan dan kan ik misschien leren wat geil pijpen is..

Wauw nu slaan bijna de stoppen door ik kijk haar in haar grote blauwe ogen en zeg nou ben jij daar niet wat te jong voor.. Ze lacht lief en staat op en loopt naar haar moeder en fluistert iets in haar oor wat ik niet kan horen. Het einde nadert en de gasten zijn naar huis Elle is aan het opruimen en Famke komt naar me toe trekt me uit mijn stoel. Haar hand vasthoudend loop in achter haar aan de trap op haar kamer in. Ze duwt me achterover op bed en kruipt als een tijgerin het bed op.

Ze trekt haar truitje uit en ik kijk zo tegen haar super geile jonge borsten aan, ohh wat geil. Ze knoopt mijn broek los en trekt de rits naar benden en floep mijn broek ligt op de grond. Ze kust mijn onderbenen en de binnenkant van mijn dijen en de dikke bobbel in mijn onderbroek. Ze kijkt me lief aan en gaat voor me liggen en trekt mijn pik uit mijn slip.

Deze is half stijf maar in haar zachte warme handen is ie binnen 2 x trekken keihard. Ze opent haar mond en heel zacht en lijf laat ze mijn eikel in haar mond glijden.

Ze likt er aan met haar tong en neemt hem tussen haar lippen. Ik moet aan andere dingen denken anders kom ik te snel klaar. Ik neem mijn keiharde pik in mijn hand en trek mijn voorhuid helemaal naar achteren en schuif mijn pik langzaam op en neer in haar warme mond. Ze geniet met haar ogen dicht en maakt een hmmm geluid wat zachtjes tegen mijn pik trilt. Ik word zo geil van Famke die me heerlijk aan het pijpen is dat ik me moet inhouden om niet keihard in haar mond te stoten want ik wil het lief en zacht doen.

Ze laat hem uit haar mond glijden en met haar tong bewerkt ze het puntje van mijn eikel waar je uit plast zeg maar. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan, wat heeft ze prachtige blauwe ogen. Ik streel lief door haar haar en druk haar langzaam met haar mond over mijn pik, steeds dieper in haar mond. Ik kijk goed of ze het niet vervelend vindt en duw met mijn hand achter op haar hoofd, ik voel mijn zaad opborrelen en zeg tegen dat ik ga klaarkomen, ik wil niet dat ze schrikt.

Ze lacht een beetje en zegt kom maar lekker in mijn mond ik wil je zaad wel eens proeven. Nu kan ik het echt niet langer houden en ik spuit in haar mond, ze pijpt geil door steeds sneller en dieper zonder dat ik haar dwing. Ik schreeuw het uit en ben nog nooit zo heftig klaargekomen. Het is veel en het zaad gutst uit haar mond, ze blijft met tegelijk aftrekken en mijn pik wordt steeds gladder en natter van mijn eigen zaad.

Ze streelt met haar hand door de haartjes op mijn buik wat mijn lichaam doet schokken en daardoor duw ik mijn pik hard in haar mond. Mijn hand glijd naar haar billen ik wil haar voelen ruiken en laten klaarkomen, ze draagt een zomerjurkje en mijn hand glijd er onder over de binnenkant van haar dijen over haar slipje, ik voel haar schaamlippen, deze zijn dik, nat en warm, ze kreunt.

Dan gaat de deur open en komt haar moeder Elle de kamer binnen, die kijken verward, boos en geil tegelijk. Ik lig haar daar met mijn hand in het slipje van haar jonge dochter, ik weet niet wat ik moet doen.

Ze zucht loopt naar mij toe, buigt zich voorover en neemt mijn half slappe pik in haar mond en zuigt me af. Ik ben verbaast maar laat haar haar gang gaan en concentreer me op het jonge kutje dat ik voel in mijn rechterhand. Wauw die moeder kan misschien nog wel geiler pijpen als haar dochter. Ze is geil en laat er geen gras over groeien, trekt hardhandig mijn voorhuid naar achteren en zuigt heel hard aan mijn eikel en de rest van mijn  pik.

Haar eind conclusie was om er van te genieten zolang als het zou duren. Haar grootste angst was dat zijn moeder er achter zou komen. Tanja was net uit de douche gestapt. Straks zou Bart komen, twijfelend stond ze voor de kledingkast. Een kleine bh-tje met voorsluiting en bijpassend tanga slipje accentueerde haar figuur. Zorgvuldig koos ze voor een kort topje met een diepe inkijk uit, een kort rokje met een rits aan de voorkant maakte het geheel compleet.

De rits van het rokje opende ze een klein stukje zodat een klein stukje van de binnenkant van haar dijen zichtbaar was. Ze voelde de kriebels al in haar onderbuik, vanavond zou ze Bart zijn eerste echte les geven.

Gespannen wachtte ze op de bank zijn komst af. Het eten dat ze hem beloofd had stond al zacht op het gas te pruttelen toen op de afgesproken tijd de bel ging. Op de afgesproken tijd stond Bart vergezeld van zijn vriend Rob dik op tijd voor het eten voor de deur.

Even keek Tanja beteuterd ze had gehoopt dat Bart alleen zou zijn, ze had voor die avond nog wel een heel speciaal toetje in gedachten. Bart en Rob waren meest van de tijd onafscheidelijk. Rob was het tegengestelde van Bart groot breed, maar verlegen en wat terughoudend. Aan het gezicht van Bart zag Tanja dat er iets aan de hand was. Achter Tanja aan liepen de jongens de huiskamer in. Tanja drukte de tv uit en liep naar de keuken om iets te drinken voor de jongens in te schenken.

Gewapend met een paar glazen cola kwam ze de huiskamer binnen waar de twee jongens naast elkaar op de bank zaten. Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde.

Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag. Met een rood hoofd en stotterend begon Bart zijn verhaal te vertellen. Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat. Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld. Gaande weg het verhaal begon het tot Tanja door te dringen wat er was gebeurt. Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Bart aan.

Bart eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen. Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Tanja. Kwaad stond ze op "zijn jullie gek of zo" brieste ze. Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn.

Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze. Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was. Tanja besloot Rob mee te laten doen zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde. Het zou gelijk de oplossing zijn niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden.

Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht. Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen. Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten. Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Bart opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongen een plaats tegenover haar aan. Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen.

De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van dit zit wel goed. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou. Tanja begreep dat zij het initiatief moest nemen wilde ze het spel op gang krijgen. Tanja ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in.

Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof. Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel.

Afwachtend keken de jongens naar de tv nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Tanja had een behoorlijk stevige porno film gepakt. Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens. Ze zal een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde. Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook. De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan.

Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand.

De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond. De rest van de kleding volgde in een rap tempo. Tevreden kijkend lag Tanja op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken. Die van Rob mocht er best wezen dacht ze hij was dunner dan die van Bart maar wel veel langer dacht ze verlekkerd.

De twee jongens kropen op het bed naast Tanja. Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels. Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien. Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes.

Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden. Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok. Tanja boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen. Zo als ze zich nu voelde vond ze alles best. Bart wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen.

Tanja voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven.

De jongens wisselde van plaats Bart drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan. Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Tanja voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam.

Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Bart zijn lul in en uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd. Kreunend zoog ze op Rob zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen. Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen.

Tanja zoog fanatiek door ze wilde alles proberen ook dit. Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel. Het was voor Tanja onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op de kussen. Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte. Bart begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen.

Een hard gekreun kondigde het orgasme van Tanja aan. Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Bart dacht dat hij gek werd toen Tanja klaarkwam. Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing. Met een kreet spoot hij die avond voor de eerste keer haar kut met kracht vol. Uitgeput rolde hij van haar af. Tevreden keek Tanja naar de twee jongens zie naast haar lagen tevreden sloot ze een moment de ogen.

Zoekend gleed haar hand om de twee pikken van de jongens heen. Ze hadden nog niets aan hun stijfheid verloren dacht ze gelukzalig. Verlekkerd begon ze aan de beide stelen te trekken. De jongens rolden zich op haar zij en streelde haar heet tussen haar benen. Ze voelde het geil dat Bart diep in haar had gespoten door haar bilnaad heen op het bed druipen.

Om en om voelde ze dat een vinger haar opgezwollen klitje raakte. Tanja voelde dat het op deze manier niet lang meer zou duren eer ze weer klaar zou komen. Heet rolde ze zich op Bart en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat. Langzaam liet ze zich op de harde lul zakken. Kreunend wipte Tanja op de jonge lul heen en weer, de aanwezigheid van Rob was ze even vergeten. Bart keek geil naar de tieten van de rijpe vrouw, die in het ritme van haar stoten heet op en neer wipte.

Tanja liet zich heet voorover vallen, en drukte terwijl ze heet haar kontje om de lul heen draaide, haar tieten stevig tegen zijn borstkast. Rob had het niet meer van wat hij zag met zijn keiharde lul in zijn hand dacht hij een moment aan de film van vanavond terug.

Tanja die op het punt stond om klaar te komen merkte niet dat Rob achter haar had plaats genomen. Even huiverde ze toen ze het harde vlees tegen haar kontje aan voelde. Eer Tanja zich realiseerde wat hij ging doen voelde ze de eikel van zijn lul haar kontje binnen dringen.

Met een kreet van pijn voelde ze hem haar maagdelijke kontje binnendringen. Ze lag vast gepind op de beide jongens en zag geen kans om zich los te worstelen. Centimeter voor centimeter voelde ze de lul van Rob in haar kontje verdwijnen. De pijn die de penetratie veroorzaakte zakte langzaam weg en maakte plaats voor een nieuw gevoel. Kreunend van genot onderging Tanja de marteling.

Bart tilde haar iets los van zijn benen zodat hij ruimte had op in en uit haar te stoten. De twee lullen die diep in haar zaten bewogen om en om in en uit haar.

De lange dunne lul van Rob zat tot aan zijn ballen diep in haar kontje. Tanja voelde het orgasme op een ongelofelijke manier over zich heen vallen. Een moment werd het zwart voor haar ogen toen het meervoudige orgasme doorzette. Wild pompte de jongens in haar. Ze voelde de twee jongen tegelijkertijd haar volspuiten het zaad spoot met kracht in haar kontje en kutje.

Uitgeput vielen de drie mensen naast elkaar op het bed. Voldaan lag ze op het grote bed en keek naar de uitgebluste jongens. Het brandende gevoel in haar kontje en gekneusde kutje vertelde haar dat ze volledig was uitgewoond.

Dit was niet verkeerd vond ze met wat meer lessen, zou ze twee perfecte minnaars krijgen. De beide knullen trokken snel hun kleding aan en gaven Tanja een zoen toen ze naar huis vertrokken.

Van de terug getrokken Tanja was niets meer over. Het avontuur met de beide jongen had haar honger naar nieuwe ervaringen alleen maar aangewakkerd. Ze was 39 en begon nu pas de echte geneugte van seks te ontdekken. Geil lag ze na te denken wat haar volgende zet zou zijn in dit avontuur. Als ze had geweten wat haar nog te wachten stond had ze niet gewacht op de volgende zet van de jongens maar zelf op onderzoek uit gegaan.

Een paar dagen later drukte Sanne de moeder van Bart boos op de bel bij Tanja. Tanja opende de deur en liet de boze vrouw binnen. Het verbaasde gezicht van Tanja sprak boekdelen. Sanne kalmeerde wat en nam plaats op de bank. Hortend en stotend kwam het hele verhaal eruit.

In zijn droom had Bart liggen praten, en eigenlijk het hele verhaal vertelt, zonder dat hij wist dat zijn moeder in de kamer was. Vragend keek Sanne haar aan voor een antwoord te krijgen. Tanja wist niet goed wat ze er mee aan moest. Iedere smoes die ze wist te verzinnen werd door Sanne ontzenuwd als niet waar. De bel redde haar van een soort bekentenis. Tanja opende de deur voor Rob die zomers gekleed aan de deur stond. Hij gaf haar eer ze hem kon tegenhouden een vluchtige kus en liep de huiskamer in.

Een beetje verbaast keek hij Sanne aan "Oh hallo Sanne" groette hij haar vriendelijk. Hij nam haar eens goed op zo als altijd zag ze er heerlijk uit. Haar lange wilde rode haren zwierde wild in het rond. Haar niet te grote stevige borsten stonden in perfecte verhouding met haar lange volle benen, die duidelijk zichtbaar onder haar korte rokje vandaan kwamen.

Tanja liep richting keuken om koffie te zetten. Sanne zag haar kans schoon als Bart inderdaad iets had met Tanja dan zou hij het wel weten. Hij durfde haar insinuatie niet te ontkennen. Rob kreeg een rood hoofd en stotterde wat. Ze begreep dat ze op de goede weg was. Tanja die binnenstapte overzag de situatie en greep in. Smoesjes had ze niet meer, dralen had geen zin. Ze nam evenals Rob plaats naast de vrouw, die nu tussen twee lichamen in op de bank zat.

Tanja begon heel gedetailleerd haar bekentenis af te leggen. Sanne luisterde met rode oortjes naar het hele verhaal. Toen ze over de tweede keer begon te vertellen, dat twee knullen haar hadden genomen schoof ze onrustig op de bank heen en weer. Zo als Tanja over de jongens sprak had ze, ze nooit bekeken. Ze begreep dat het de situatie was geweest die haar naar deze situatie hadden geleid. In een opwelling besloot Sanne gebruik te maken van de situatie. Brutaal keek ze de beide mensen aan.

Ze had al jaren een tekort aan seks. Ze had er al eens eerder aan gedacht een minnar te nemen. Mark haar man zat meer op zijn werk en vereniging dan thuis. Als hij al eens thuis was dan was hij vaak te moe om ergens zin in te hebben. Ze zag haar kans schoon. Heet draaide Tanja zich richting Rob sloeg een hand om zijn nek, en zoende hem heet op zijn mond. Haar vrije hand liet ze nieuwsgierig op zijn bovenbeen vallen. Nieuwsgierig naar wat hij in zijn broek had verstopt gleed haar hand naar zijn kruis.

Voor de tweede maal die middag stoorde de bel op een nu wel erg ongelegen moment. Sanne was zo druk met de jongen bezig dat de bel niet hoorde. Ongemerkt stond Tanja op om het bezoek af te wimpelen. Ze opende de deur op een klein kiertje en zag een glunderende Bart staan. Hij keek haar vragend aan. Ze pakte zijn mouw beet en trok hem de gang in en wees naar de huiskamerdeur. Op zijn tenen liep hij naar de deur en keek nieuwsgierig om het hoekje.

Tot zijn stomme verbazing zag hij zijn moeder in de armen van zijn beste vriend. Geil gleden haar handen van over zijn lichaam. Hij kreunde zacht toen ze zijn gulp open ritste. Hitsig liet Rob zijn handen over haar rug glijden naar haar ronde kont toe. Bart zag dat hij het rokje van zijn moeder omhoog trok en geil zijn handen over haar ronde kontje liet glijden richting haar hunkerende kutje. Bart voelde de hete adem van Tanja in zijn nek die haar handen om zijn middel sloeg.

Ze liet haar handen over zijn kruis glijden en wipte met vaardige hand zijn langzaam groter wordende pik uit zijn broek. Ze ademde zwaar toen ze het zachte vlees in haar handen voelde. Ze voelde zijn pik snel verharden. Binnen de kortste keren stond hij spijkerhard overeind.

Hij kon zijn ogen niet van het geile tafereel afhouden, gebiologeerd staarde hij naar zijn vriend. Zijn moeder stond met haar rug naar hem toe en liet haar rokje van haar heupen glijden. Langzaam kleedde ze zich uit. Als laatste verdween haar BH en haar stevige tieten sprongen blij, dat ze uit hun beknelling bevrijd waren naar voren.

Een moment voelde hij dat Tanja hem los liet. Hij had tot zijn stomme verbazing niet eens gemerkt dat ze al naakt was. Geil hapte ze zijn eikel op. Zonder naar beneden te kijken pakte hij het hoofd van Tanja beet en neukte haar ruw in haar mond. Geil voelde hij haar tong als een razende om zijn lul heen kronkelen. Zo geil als hij zich nu voelde was hij nog nooit geweest. Opgegeild door wat er voor zijn ogen afspeelde, en de zuigende mond aan zijn staaf, voelde hij het zaad in zijn ballen koken.

Een kort moment haalde ze, zijn lul uit haar mond. Schokkend kwam hij met een luide kreet klaar. Ze had dit nog niet verwacht, een hete straal zaad spoot op haar blote tieten.

Snel hapte ze zijn spuitende pik in haar mond. Straal na straal voelde ze achter in haar keel spuiten. Ze bleef door zuigen tot ze de laatste druppel uit zijn steel had gemolken.

Sanne keek geschrokken naar de deuropening.

Op zijn grieks neuken gratis sex heerhugowaard

About the Author