Zuig aan mijn lul heerlijk genomen

zuig aan mijn lul heerlijk genomen

Mijn jonge geile nichtje Categorie: Ik was denk ik 21 jaar. Mijn nichtje was een bloedmooi meisje van 20 jaar. Klein, donker haar en ze heette Thea. Thea had ik tijdens een verjaardag eens uitgenodigd mee te gaan naar een soort disco uit die tijd.

Duna Deli in Noordwijk. Ze had net een relatie achter de rug en was wel toe aan een verzetje, had ze gezegd.

Toen ik haar ophaalde van huis was er verder niemand thuis. We stonden in de keuken en ze was bezig met het koffiezetapparaat. Ik hing een beetje tegen de deurpost en bekeek haar eens goed. Korte rok, truitje, lage schoenen en doorschijnende beetje witte nylons. Haar figuur was normaal te noemen. We lopen naar de woonkamer en ik ga op de bank zitten. Thea gaat tegen mijn benen aan op de grond voor de bank zitten. De tv staat zacht aan en laat een film van Cliff Richard zien.

We kijken een beetje tv en drinken onze koffie. Af en toe kijkt Thea even omhoog naar mij en glimlacht wat. Ik zet mijn mok neer en streel haar haren. Als ik me buk om haar een kus in haar nek te geven draait ze haar hoofd.

Ze kijkt me aan en opent haar lippen een beetje. Heel snel likt ze langs haar lippen en drukt ze dan op de mijne. Traag bewegen onze monden tegen elkaar en heel voorzichtig steekt ze haar tong tussen mijn lippen. Ik zuig er wat op en druk mijn tong tussen haar zachte lippen.

Ze kust me weer, nu iets wilder, en trekt haar benen op. Terwijl ik haar kus voel ik haar hand in mijn nek en drukt ze me wat steviger tegen haar aan. Als we even stoppen en ik mijn blik naar beneden richt, kijk ik tot ver tussen haar benen. Jong en geil als ik ben voel ik mijn geslacht dikker worden. Maar ze doet niets aan de inkijk. Integendeel, als ze me weer zoent zie ik dat ze haar knieen wat verder uit elkaar doet. Weer kijk ik tussen haar benen en zie haar dijen, en een roze broekje onder de panty die ze aan blijkt te hebben.

Ik zeg dat ik wel zoiets gehoord had. Ik kus haar en stel voor dat we gaan. We staan op en ze legt haar hoofd tegen mijn schouder. We rijden naar Noordwijk en onderweg kijk ik met ander ogen naar haar benen nu ik daarstraks tot ver in rozige verten heb kunnen kijken. Als we binnen in de disco zijn, blijft ze dicht bij me en dansen en drinken we wat. Als er een rustig nummer wordt gespeeld, drukt ze zich tegen me aan en dansen we langzaam. Mijn handen glijden naar haar billen en ik druk mijn been een beetje tussen die van haar.

Ik voel haar venusheuvel tegen mijn dij en voel mijn lul groeien. Met spijt laat ik haar los en loop achter haar aan naar de jassen. Ze pakt mijn arm en drukt zich onder het lopen stevig tegen me aan.

In de auto draait ze zich naar me toe en geeft me een kus. Bij haar thuis gekomen vraagt ze wat ik wil drinken. Doe maar Cola-tic zeg ik en laat me weer op de bank vallen. Ik spring blij verrast op en volg haar naar haar kamertje. Typische meidenrommel, kleren overal, lekkere geurtjes en een 1-persoon bed met allemaal knuffels.

Ze gaat op bed zitten en klopt naast zich. Ik ga naast haar op bed zitten en sla een arm om haar middel. Ze kijkt me aan en drukt een lange kus op mijn mond. Ik leg mijn arm om haar schouders en trek haar kussend naar achteren op haar bed. Teder blijf ik haar warme licht geopende mond zoenen en draaien onze tongen in het rond. Mijn hand ligt stil op haar knie. Stukje voor stukje schuif ik mijn hand onder haar rokje en laat hem net boven haar knie op haar dij liggen.

Af en te druk ik een beetje. Als ik mijn hand na een tijdje naar de binnen kant van haar dij laat glijden, legt ze haar been wat opzij en ligt nu tegen mijn benen. Traag schuif ik mijn hand weer wat verder terwijl ik haar blijf zoenen. Op haar mond, oor, nek, al;les komt aan bod. Ik voer de druk op de binnenkant van haar dij wat op en druk haar been wat tegen mijn kruis aan.

De dikke bult moet ze wel voelen, maar verder doe ik niks, behalve zoenen. Ik voel haar zuchten en haar adem gaat wat horten. Langzaam schuift mijn hand weer wat op en wordt het steeds een beetje warmer daar. Als ik mijn vinger nu zou uitstrekken zou ik haar broekje kunnen voelen. Ik schuif mijn hand nog wat op en laat hem dan weer naar haar knie glijden.

Ik kus haar en leg mijn hand op haar buik en schuif hem onder haar truitje. Ze drukt haar been wat steviger tegen mijn kruis en zucht eens diep. Ik voel haar blote warme buik en schuif mijn hand naar haar borst. Tot mijn verrassing draagt ze geen bh en voel ik haar zachte bollen. Ik masseer haar borsten en voorzichtig steken haar tepels hun kopjes op. Ik blijf dit een tijdje doen en langzaam gaat een hand van haar naar haar truitje en trekt ze dit omhoog.

Ik zie haar borsten en de stijve tepels. Ik sluit mijn lippen rond een tepel en zuig en lik hieraan terwijl ik met mijn hand de onderkant van haar borst wat naar boven druk. Ik neem dan de een, dan de andere borst en lik of zuig haar mooie lange tepels.

Terwijl ik met haar borsten speel, laat ik mijn hand weer onder haar rok glijden. Nu iets minder langzaam maar wel tot voor haar broekje. Mijn lul is keihard en doet bijna pijn in de nauwe ruimte van mijn spijkerbroek. Ik laat mijn hand weer verder langs de binnenkant van haar dij glijden en voel het kruis van haar panty. Even stokt haar adem, maar dan voel ik dat ze haar heupen heel voorzichtig omhoog drukt.

Ik druk wat meer tegen het kruisje en voel de enorme warmte. Langzaam masseer ik het kruisje door rondjes te draaien. Ze wordt steeds wat zachter in haar kruis. Heel rustig ga ik wat overeind zitten en schuif mijn handen onder haar rokje langs de buitenkant van haar benen. Ze kijkt me aan met grote ernstige ogen en ligt haar billen wat van het bed.

Ik voel het elastiek van haar panty en trek deze over haar billen naar beneden. Als ik ze over haar benen en voeten heb uitgetrokken haal ik ze onder mijn neus door en snuif diep.

Ze lacht en strekt haar benen weer, een beetje uit elkaar. Ik ga wat verder naar achter zitten en pak een voet van haar. Masserend breng deze naar mijn mond en begin aan haar tenen te sabbelen. Haar pupillen worden nog groter en ze kruist haar armen boven haar hoofd.

Ik lik aan haar tenen en voetzool en kijk tussen haar benen naar het kruisje van haar roze slipje. Ze ziet dat ik kijk en schuift haar andere been wat meer opzij en drukt haar heup wat omhoog. Botergeil begin ik haar voet te kussen en verplaats mijn mond kussen en likjes gevend naar haar kuit, knie, binnenkant dij.

Haar rokje zit tot halverwege haar dijen en ik zoek naar de rits. Ze blijft me strak aankijken maar doet haar rits naar beneden en ligt haar kontje weer op. Ik trek haar rokje uit. Nu zie ik haar mooie benen helemaal en daartussen haar kleine roze broekje. Ik kus haar dijen weer en beweeg mijn hand naar haar venusheuvel. Afwisselend haar beide benen kussend en likkend wrijf ik, als per ongeluk, met mijn duim over het kruisje van haar broekje.

Meteen drukt ze haar kontje omhoog. Aangespoord blijf ik nu met lichte druk wrijven en voel hoe soepel en vochtig ze daar wordt. Ik kus steeds wat hoger op haar dijen en eindig met een klein kusje tussen haar benen op het opbollende kruisje. Ik druk weer mijn mond op haar kutje en lik over het kruisje. Mijn handen verplaats ik naar het elastiek van haar broekje.

Meer doe ik niet. Na nog een paar likjes over haar broekje tilt ze haar kontje op en trek ik haar broekje naar beneden. Ze doet haar benen in de lucht en ik schuif haar broekje over haar benen uit. Ik druk mijn neus in het kruis van haar broekje en snuif en lik ik. Nu vindt je dat het jou beurt is en draait me weer op mijn knieën. Je likt alle geile sappen van mijn kutje en begint weer mijn sterretje te likken.

Je steekt er een vinger in en ik kronkel van genot, je steekt er twee vingers in en ik begin nog harder te kreunen, toen drie vingers. Op eens voel ik iets kouds tegen mijn kutje aan duwen en voor dat ik het weet heb jij een dikke vibrator in mijn geile kut geschoven.

Al snel beweeg je deze lekkere kunst pik hard in en uit mijn kut. Je haalt je drie vingers uit mijn kont en duwt die paarse dikke geile pik tegen mijn kont aan. Mijn kont begint tegen jou pik aan te rijden en voordat ik het weet zit jou heerlijke dikke pik opeens heel diep in mijn aars Je voelt zo strak om mijn lul heerlijk, ik voel mijn zaad koken in mijn ballen.

Als ik halverwege met mijn penis in je kont zit duw ik je iets naar voren en we blijven even zo stil zitten. Ik laat een hand onder je heupen naar je kutje glijden en voel hoe tussen je kutlipjes de vibrator nog een stukje in je steekt..

Ik voel rondom je geile natte kutopening en maak mijn vingers nat met je geil dat langs de vibrator uit je kutje wordt gestuwd.

Even duw ik op je clitoris, gezwollen en roze.. Kk voel je spieren samentrekken rond mijn pik, je masseert mij van binnen uit, en ik zie je sterretje samentrekken rondom mijn geaderde stam, wat en geil gezicht! Ik grijp de vibrator weer vast en duw hem in een keer trillend diep in je warme geile grotje, helemaal erin, todat je lippen zich bijna sluiten om het uiteinde.

En terwijl jouw geile praat mij nog meer opwindt duw ik met een stoot ook mijn gehele lul voorbij je kringspier diep in je anus.. Ik voel de trillende vibratorkop tegen mijn eikel die diep in je achterste zit Je bent zo heerlijk gevuld nu in je kut en je kont Mijn hand verdwijnt tussen mijn benen en neemt de hard trillende vibrator van jou over zodat jij je beide handen over hebt.

Je pakt mijn heupen krachtig beet en hard trek je mij tegen je aan, zodat die dikke pik van jou tot aan je ballen in mijn geile kont stoot. Je zet een hard tempo in en ik gil het uit van genot. Helemaal vol zit ik en raak volledig in extase. Het ene orgasme na het andere krijg ik terwijl jij mij hard blijft neuken. Mijn ene hand laat de vibrator zijn werk doen en mijn andere hand vangt iedere keer dat jou ballen tegen mijn kut aanslaat je ballen op.

Ook jij kreunt het uit van genot. Mijn geile kutsappen stromen over jou pik en mijn handen. Gelukkig vindt jij het ook geil wanneer een vrouw zo nat kan worden. Jij stoot als een bezetenen en ik voel je pik dikker en dikker worden. Aan je ademhaling hoor ik dat je niet ver van een orgasme aan zit dus begin ik je aan te moedigen om al je hete geile zaad diep in mijn kont te spuiten.

Je voelt mijn aars weer aanspannen en weet dat ik ook weer klaar ga komen. Ik knel je neukstaaf behoorlijk af wat jou nog heter maakt. Je begint te schreeuwen dat ik je geile neuk teef ben en dat je me helemaal vol zal spuiten in mijn hete aars… Ik haal de vibrator uit mijn kokende kut om me zodoende te kunnen concentreren op die harde bijna ontploffende paal in mijn reet. Nog wilder ram jij je pik diep in mijn darmen net zolang totdat jou witte geile zaad mijn lichaam in gespoten wordt Gillend komen we samen klaar.

Onder de douche is heerlijk, veel schuim over je natte borsten en tussen je billen… je zou mijn erectie weer voelen groeien en mijn lul tussen je billen door voelen glijden naar voren als ik achter je sta en je stevig tegen mij aandruk.. Je kontje staat nog een beetje open, en voorzichtig glijdt ik een vinger nat met zeep naar binnen om je kreunend daar te strelen , het is nu erg gevoelig.. Ik trek aan je tepels en masseer je harde borsten, licht gezwollen Ik wil dat je op je knieën gaat en mij pijpt, mijn billen en mijn ballen masseert met een hand en ondertussen tussen je benen je eigen grotje masseert..

Er is niks zo geil als een vrouw zien die zichzelf mastrubeert Ik draai me om en ga op mijn knieën voor jou zitten. Het warme water klettert op mijn hoofd en rug. Voor me staat jou pik alweer trots vooruit en snel neem ik jou lekkere staaf tussen mijn hete lippen. Je zegt dat ik zachtjes moet pijpen omdat je eikel erg gevoelig is door die waanzinnige geile neuk sessie.

Waarschijnlijk lukt het me niet om alleen maar zachtjes te likken en zuigen aan jou harde pik. Mijn tong speelt met je eikel en zachtjes zuig ik je lul diep in mijn keel.

Dat doe ik een aantal keer maar al snel verhoog ik mijn tempo vooral omdat ik zo bloedgeil word van het pijpen van een lekkere paal. Jij blijkbaar ook want je kreunt behoorlijk en zegt allerlei geile dingen tegen me wat me nog meer opwind. Je haalt je pik uit mijn wild zuigende mond en trekt me op uit mijn knielende positie. Je draait me om en komt achter me staan met je harde lul tegen me aan drukkend. Gewillig ga ik iets door me knieën en duw mijn billen iets naar achteren wetende wat jou plannen zijn Je pakt je lul en houdt deze tegen mijn warme kutje aan.

Ik begin te draaien met mijn kont in de hoop dat je pik op die manier snel in mijn grotje zal verdwijnen. Je houdt me tegen en plaagt me.

Ik duwde mijn stijve lul tegen haar aan, en keek hoe >we contact maakten, mijn Je houdt plotseling op met het heerlijk neuken van mijn natte kutje en gaat op je rug Dan zuig ik je hele pik in mijn mond en proef mijn eigen geile sappen. Gratis porno · Home» Tienersex» Ilse zuigt opa af Sexshop | Verdien geld met thuiswerk | Mijn andere blogs zijn: Kim Holland Amateursex, touchscreencashregister.info Zuigt Grote Lul. het huis van klassieke porno en klassieke seks. zie porno die bella zuigen aan mijn lul pov, heerlijke ebony honing zuigt blanke lul, diep keel.

Groente in kut bloed geil

Zuig aan mijn lul heerlijk genomen

Zuig aan mijn lul heerlijk genomen

Een van de mannen, een boom van een kerel, besluit de stoute schoenen aan te trekken. Hij wandelt naar haar toe en biedt aan om te helpen.

Direct schuift hij zijn rechterhand onder haar rokje en pakt haar met zijn linkerhand bij haar borsten, waarna hij haar optilt. De diepe kreun van mijn teefje bevestigt mijn vermoeden dat hij in één soepele beweging ook meerdere vingers van zijn rechterhand in haar soppende kut heeft laten glijden. M'n sletje pakt trillend de dubbele vibrator uit het rek waarna de man haar opzettelijk langzaam laat zakken.

Zijn linkerhand zie ik stevig in haar borsten kneden en ook tussen haar benen gaat het er volgens mij ruw aan toe. Wanneer ze weer op haar benen staat, besluit ik er op af te wandelen. Ondanks z'n formaat voelt de man zich blijkbaar toch betrapt en begint te stamelen, "Neu.. Ook m'n sletje wist even niet wat te zeggen, waarop ik mijn arm om haar schouder leg en samen met haar de trap op richting de bios loop. De vibrator legt ze ondertussen ongeïnteresseerd terug onderin één van de rekken die we passeren, het sletje had gewoon weer een spelletje gespeeld.

Beide onbekend in sexbioscopen, wandelen we de eerste ruimte binnen die we tegenkomen waar het rode licht ons tegemoet schijnt. Aan de wand hangt het Andreaskruis waar m'n sletje eerder vandaag over begonnen was. Aanvullend staat er midden de kamer een schandpaal waar je met je hoofd en arm vastgeklemd kan worden, volledig overgeleverd aan het aanwezige publiek.

Ik glij weer met m'n vingers langs haar kont omlaag en haar kletsnatte kut in, "Jammer voor jou sletje, maa goed nieuws voor mij. Reken er maar op dat je deze kamer nog met je gekreun gaat vullen vandaag," Terwijl ik deze woorden uit, voel ik hoe haar kut instemt door kort om mijn vingers samen te knijpen. Nieuwsgierig naar de rest van de ruimtes lopen we verder, m'n geile teefje gestuurd door mijn vingers in haar kut.

De volgende zaal is wat ik inderdaad onder een bioscoop versta, rijen zwart leren stoelen en een groot scherm waarop heftige porno te zien valt. Alleen in dit geval met enkel geile mannen. Ondanks dat ik me best voor kan stellen dat ik een man bevredig of door een man bevredigd te worden, is dit niet waar ik op dit moment naar op zoek ben.

Ik stuur m'n sletje weer verder met mijn vingers diep in haar. Haar vocht loopt al over mijn hand en ik besluit met mijn duim tegelijkertijd haar kont binnen te dringen, wat weer een geile kreun ontlokt.

Zo stuur ik haar naar de laatste ruimte. Dit blijkt inderdaad de hetero zaal te zijn. Op het scherm stoot een dikke zwarte ik net diep in het kontje van een kleine blondine. Weer voel ik de kut van m'n sletje samenknijpen.

In de achterwand zitten enkele vensters met onder ieder venster, op kruishoogte, een gloryhole. Misschien iets voor later bedenk ik me. In de zaal bevinden zich op het moment slechts twee mannen, een man op leeftijd vooraan in de zaal en een jongere gozer op de middelste rij. De jongere man heeft z'n broek op z'n enkels en is zich driftig aan het aftrekken.

Beide mannen kijken om en lijken verrast door de aanwezigheid van een schaarsgekleed sletje, dus blijven ons met hun blikken volgen. Ik dirigeer mijn sletje naar de achterste rij, net voor de gloryholes, en ga op de stoel naast haar zitten om vervolgens mijn lul uit mijn broek te halen, "Zet eerst dat pijpsmoeltje van je maar eens aan het werk, geile teef.

Gretig hapt ze m'n lul naar binnen en zuigt deze in één keer tot aan de wortel naar binnen. Ik leg m'n hand op haar achterhoofd en geniet vn de druk van haar keel op m'n eikel. Nog een klein stukje druk ik door en trek d'r vervolgens aan d'r haar omhoog. Ze kijkt me geil als boter aan en hapt dan m'n lul weer naar binnen.

Om er beter bij te kunnen, gaat ze net als in de auto op haar knieën op de stoel naast me zitten met haar kontje de lucht in en over haar schouder zie ik dat een nieuwkomer op dat moment de zaal in wandelt. Hij aarzelt even maar gaat na een knik van mij toch aan de andere kant naast m'n sletje zitten en haalt vrijwel gelijk zijn lul uit z'n broek.

M'n teefje heeft dankzij haar intense gepijp niks door en wanneer ik eerst haar topje over haar borsten omhoog trek en vervolgens aan haar rokje begin, trekt ze deze zelfs behulpzaam langs haar enkels en gooit deze op de grond. Zo zit ze uiteindelijk naakt naast me en met gemak laatik dan ook in een keer drie vingers haar kut en m'n duim haar kont in glijden.

De man naast haar kijkt dan ook verlekkert naar haar natte kut en haalt zijn hand langzaam over zijn lul op en neer. Ik gebaar naar hem dat hij achter haar moet gaan zitten zodat hij zijn lul diep in haar slettenkut kan begraven en na haar even wild te hebben gevingerd, trek ik mijn hand weg zodat hij vrije toegang heeft.

Hij aarzelt geen seconde en zet zijn eikel voor haar schaamlippen waarna hij diep in haar stoot. Op hetzelfde moment pak ik haar hoofd stevig vast en duw mijn stijve lul nogmaals diep in haar mond. Ondanks de demping van mijn lul in haar keel, begint het sletje wild te kreunen, zo intens dat zelfs de andere twee mannen even opstaan om te kijken wat er aan de hand is. Het uitzicht van mijn pijpende teefje dat naakt met haar bungelende tieten hard van achter genomen wordt, maakt dat ze opstaan en onze richting opkomen.

De één komt naast mij staan en trekt zich af terwijl hij met zijn vrij hand hard in één van haar bungelende tieten knijpt, de ander gaat in de rij voor ons over de stoel hangen en kneed ruw haar kont. De lucht is gevuld van het gekreun van mijn teefje en de hitsige opmerkingen van de meer dan geile mannen, "Zuigen vieze teef, zuig die lul helemaal leeg, pak die hoer, spuit die slet vol. Ik trek d'r hoofd aan d'r haren omhoog waardoor haar harde gekreun nu voor iedereen hoorbaar is, "Ooooohhh jaaaaa, neuk me, spuit me vol.

Spuit m'n kut vol. En niet stoppen voordat je hoerenbek vol zit met z'n sperma. De man staat er gunstiger voor dan ik net en begint dan ook haar mond letterlijk als een neukgat te gebruiken. Keer op keer zie ik zijn lul tot aan haar keel naar binnen glijden en haar gekokhals echoot door de ruimte.

Ik pak de vrije hand van mijn sletje dat over mij heen hangt terwijl ze zowel van voor als van achter geneukt wordt en leg deze om mijn stijve lul. Terwijl ze hier ook als een geile teef aan begint te trekken, zijn mijn handen vrij om haar borsten mee te kneden en al snel trek ik deze dan ook als uiers aan haar tepels omlaag wat weer tot diepe kreunen uit haar keel leidt. Hier heb je mijn sperma," begint de man naast me nu te kreunen en aan zijn geschok te zien spuit hij een behoorlijke lading zo in haar slettenmond.

Zuig hem maar helemaal leeg" vervolgt hij terwijl hij langzaam nastoot. Waar ik nu zin in heb is om haar hard inhaar kont te neuken, dus ik duw haar overeind en gebaar de man die nog in haar kut aan het stoten is om te gaan zitten. Ze blijft me strak aankijken maar doet haar rits naar beneden en ligt haar kontje weer op.

Ik trek haar rokje uit. Nu zie ik haar mooie benen helemaal en daartussen haar kleine roze broekje. Ik kus haar dijen weer en beweeg mijn hand naar haar venusheuvel. Afwisselend haar beide benen kussend en likkend wrijf ik, als per ongeluk, met mijn duim over het kruisje van haar broekje. Meteen drukt ze haar kontje omhoog. Aangespoord blijf ik nu met lichte druk wrijven en voel hoe soepel en vochtig ze daar wordt.

Ik kus steeds wat hoger op haar dijen en eindig met een klein kusje tussen haar benen op het opbollende kruisje. Ik druk weer mijn mond op haar kutje en lik over het kruisje. Mijn handen verplaats ik naar het elastiek van haar broekje. Meer doe ik niet. Na nog een paar likjes over haar broekje tilt ze haar kontje op en trek ik haar broekje naar beneden.

Ze doet haar benen in de lucht en ik schuif haar broekje over haar benen uit. Ik druk mijn neus in het kruis van haar broekje en snuif en lik ik. Ze lacht naar me en spreidt haar benen zover als de ruimte toelaat. Ik steun op mijn handen en geef haar een zoen op de mond. Ik trek haar wat overeind en zelf trekt ze haar trui over haar hoofd uit en gaat weer liggen.

Helemaal bloot ligt een heerlijk meisje voor me. Ik steun weer op mijn handen en zoen haar nog eens. Traag kus ik me over haar schouders, oksel en borsten naar haar platte buik.

Ik hoor haar wat dieper ademen en voel dat ze haar kontje wat optilt. Ik ga wat naar achteren en kijk tegen haar kutje aan. Hele kleine schaamlipjes die wat van elkaar staan. Het roze vlees glimt van het vocht.

Ik lik aan de buitenkant van haar lipjes en over haar klitje. Ik graai om me heen en voel een kussentje. Als ze dat doet schuif ik het kussentje onder haar billen. Nu staat haar kutje nog wat verder open en lik ik tussen haar schaamlippen. Ik ga door met haar gladde kutje likken en zuig een voor een haar schaamlippen mijn mond in, om dan weer wat dieper in haar kutje te likken.

Ik leg mijn handen onder haar blote kontje en zuig me vast aan haar heel natte kutje. Ze smaakt en ruikt zo lekker dat ik bijna spontaan in mijn broek aan het klaarkomen ben. Met moeite laat ik haar heerlijke doosje los en ga rechtop zitten. Thea komt ook over eind en in kleermakerzit begint ze mijn blouse los te knopen.

Als ik die uittrek is ze al bezig met mijn riem. Snel doe ik alles uit en sta ik in mijn onderbroek. Ik loop naar haar toe en ze zet haar handen op het elastiek van mijn slip. Langzaam trekt ze die naar beneden en mijn lul gaat mee. Als ze verder trekt zwiept mijn stijve naar boven. Snel trap ik mijn broek uit en sta ik naakt voor haar. Ze heeft har hoofd dichtbij mijn stijve lul en ik voel haar adem langs mijn ballen strelen.

Ze pakt mijn besneden piemel vast en schuift mijn vel over de schacht hen en weer. Ze houdt mijn harde omhoog en likt dan over mijn ballen. Ik scheer me altijd en voel haar warme tong dus goed. Mijn lul schokt en ze knijpt er even in. Weer likt ze mijn ballen en gaat dan door langs mijn paal naar het topje. Ze likt weer naar onder en als ze weer naar boven gaat met haar tong en zachte lippen, neemt ze mijn eikel in haar mond.

Ik kreun van genot als ze met haar tong over mijn eikel streelt. Onderwijl trekt ze me af en ik moet moeite doen om niet nu al kaar te komen in haar pijpmondje.

Ik sluit mijn ogen en geef me over aan het zalige gevoel wat ik in mijn lul voel. Thea likt en zuigt aan mijn eikel en als ze in haar hand spuugt en mijn volle lengte begint af te trekken, hou ik het niet meer en spuit dikke klodders zaad in haar gezicht. Alle opgekropte geilheid van die avond komt naar buiten en ik blijf mijn witte zaad spuiten. Het laatste komt in haar mondje terecht en ze likt me verder helemaal schoon.

Trillend op mijn knieen van die zaadexplosie trek ik haar overeind en omhels haar. Stijf tegen me aan voel ik haar vormen en warme lijf. Ze maakt zich los en gaat weer op haar bed liggen. Nog nagenietend van mijn heftige klaarkomen kruip ik weer tussen de benen van Thea. Ik lik haar lipjes, diep ertussen, haar klitje en wissel dit af met zo ver ik kan haar bilspleetje te likken. Ook haar dijen kus en lik ik. Haar kontje wipt steeds wilder op en neer tegen mijn bezige mond. Gulzig als ik ben zuig ik me weer aan haar vast en vergeet haar klitje niet.

Ik geef een lange roffel met mijn tong en stop heel voorzichtig de topjes van twee vingers in haar natte gladde kutje. Weer geef ik haar kittelaartje een roffel met mijn tongpuntje en beweeg gelijk mijn gekromde vingers in haar grotje. Wild rolt ze met haar hoofd op het kussen en met gekromde tenen en een zwoegende buik perst ze haar kutje tegen mijn likkende mond. Ze trilt en schokt en de tranen biggelen over haar wangen als ze haar armen naar me uitstrekt en ik me op haar laat zakken.

Ik voel mijn lul weer hard worden door haar praten en tegen me aan bewegen. Ik pak mijn leuter en zet de kop tegen haar kutje. Heerlijk gevoel, haar blote nog heel natte kutlipjes tegen mijn eikel. Langzaam laat ik hem wat verder in haar glijden en haar lipjes omvatten me heerlijk.

Ik trek me bijna helemaal terug maar zorg wel dat haar kutlipjes nog net onder mijn eikel blijven. Ik schuif mijn handen onder haar kontje en met in ieder hand een zachte warme blote bil en mijn vingertopjes in haar spleetje, neuk ik haar intens diep en langzaam. Na een minuut of zo begint ze te hijgen en wat schokkerig te bewegen. Ik trek haar met haar kontje tegen me aan en stoot nu wat harder. Ik stoot nog wat harder en hoor nu onze blote lijven tegen elkaar klappen.

Mijn ballen tikken steeds wilder tegen haar kontje en haar kutje maakt soppende geluidjes. Hijgend stoot ik steeds harder op haar in, en als ze haar voeten op mijn rug leg, voel ik dat ik tot het uiterste kan gaan. Ik haal mijn knoertharde lul steeds wat verder uit haar zuigende kutje en stoot hem dan helemaal bij haar naar binnen.

Niks meer voorzichtig, neuk ik haar, me vast klemmend aan haar warme soepele lijf. Denkend aan haar gespreide benen en haar wippende kontje kom ik intens in haar klaar. Ik stoot me diep in haar hunkerende lijf en draai met mijn billen zodat mijn schaambeen stevig tegen haar klitje drukt.

Ik voel haar kutje pulseren en blijf lekker diep in haar zitten. Ze knijpt nu expres haar kutje dicht en begint met haar kontje te bewegen. Ik kus ze weg en stoot zachtjes in haar. Als we lekker tegen elkaar in haar smalle bed liggen, heeft ze haar hand om mijn snikkel. Heel tevreden met deze avond trek ik haar naar me toe en ze wentelt zich op me.

Ik streel haar billen en als ze op haar armen steunt, kijk ik tegen haar mooie kleine borsten. Ik kom wat naar voren en druk een kus op beide tepels.

Ze gaat op haar knieen zitten en met aan beide kanten een been kijk ik met plezier naar haar zo lekker klaargekomen kutje. Ik kijk naar haar kutje en steek mijn tong uit. Thea bukt en likt mijn tong. Dan schuift ze heel traag naar voren en eindelijk is haar kutje bij mijn gezicht. Omdat ze met wijd gespreide benen op mijn borst zit, staat haar kutje ver open. Kreunend van genot lik ik tussen die openstaande schaamlipjes. Met kleine stootjes drukt de schat haar open mosseltje tegen mijn likkende tong.

Ze draait zich om en komt met haar kontje boven mijn gezicht. Ze zakt naar me toe en buigt zich voorover. Ik voel dat mijn lul beetpakt en een aftrekkende beweging maakt.

Ik begin haar te likken en er druppelt nog wat zaad van me uit. Ik lik haar schaamlippen en het gevoelige stukje tussen haar twee lekkere gaatjes. Ik hoor haar kreunen van geilheid en ineens voel ik haar warme mond om mijn eikel. Ik ben nog niet helemaal stijf dus ze kan hem ver in haar mond nemen. Heerlijk zuigt ze kort zachtjes aan mijn eikel, en rolt ze mijn ballen tussen haar vingers, het andere moment voel ik haar mond weer zover ze kan over mijn lul glijden.

Haar kutje drukt ze wat verder op mijn tong en ik zie haar vingers over haar klitje wrijven. Langzaam laat ze zich met gesloten ogen op mijn paal zakken tot ze op mijn dijen zit.

Ik leg mijn handen op haar tietjes en rol haar tepels tussen mijn vingers en trek er een beetje aan. Ze begint op en neer te wippen en metten is een zacht soppend geluidje te horen.

About the Author